Direct een elektricien nodig in Sittard? Bel 085 106 1892 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Sittard, hoofdvestiging Helmond

Hoe zorgt u voor een duurzame woning

Redactie sittard-elektricien.nl, 7 juli 2024
FB Services: de ervaren elektricien voor Sittard en omliggende gebieden!

Er zijn diverse mogelijkheden om uw huis duurzamer te maken, zowel op grote als kleine schaal. Bij het verduurzamen van uw huis zijn er veel keuzes waar de elektricien u mee kan adviseren. U kunt ervoor kiezen om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te nemen.

Met welke kleine en grote aanpassingen kunt u uw woning verduurzamen?

Overweegt u om uw verlichting te vernieuwen of staat er een renovatie van uw huis op de planning?Nu is het moment aangebroken om de verlichting in uw huis te verduurzamen. Verander uw huis in een duurzame woning door overal Led-verlichting te laten plaatsen.

Het toepassen van Led-verlichting kan leiden tot een vermindering van uw energieverbruik tot wel 90% in vergelijking met traditionele gloeilampen. Hierdoor kunt u geld besparen op uw energiekosten, wat voor iedereen voordelig is. Bovendien gaan Led-lampen veel langer mee dan traditionele gloeilampen, wat betekent dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Elektrisch koken: een kleine stap naar een duurzamer huis!

Om elektrisch te koken in elk huis mogelijk te maken, moeten er soms wat aanpassingen worden doorgevoerd. Zoals de meterkast of de toevoer van stroom bijvoorbeeld. Voor het gebruik van de kookplaat moet de meterkast voldoende stroom kunnen leveren.

Een elektricien kan u helpen voorkomen dat de stroom uitvalt. Schakel daarom een elektricien in om dit voor u te regelen en dergelijke problemen te voorkomen. Bij het koken op gas gaat er echter wel elektriciteit verloren, in tegenstelling tot het koken met elektriciteit.

Zonnepanelen plaatsen voor een duurzaam huis

Voor een duurzamer huis kunt u overwegen om zonnepanelen op het dak te plaatsen. Overweegt u duurzame aanpassingen voor uw huis? Het installeren van een elektrische kookplaat en Led-verlichting zijn goede keuzes. Het is essentieel dat u goed onderzoek doet naar de geschiktheid van uw dak voordat u zonnepanelen laat plaatsen.

Afhankelijk van het type en de afmetingen van uw dak heeft u meestal een totaal van 15 zonnepanelen nodig om uw huis duurzamer te maken. Na ongeveer 6 tot 8 jaar heeft u de kosten van de zonnepanelen terugverdiend. Vergeet niet dat de zonnepanelen periodiek onderhoud vereisen om optimaal te blijven presteren en zoveel mogelijk zonnestralen op te vangen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1892 Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!